У Тернополі нагородили переможців літературно-мистецьких конкурсів

Днями у Тернополі на території комплексного Трансфер-містечка відбулося нагородження переможців Всеукраїнського етапу І Міжнародного фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!», присвяченого 150-річчю від дня народження Лесі Українки, та переможців міського етапу Міжнародного конкурсу «Тарас Шевченко єднає народи».

У Всеукраїнському етапі етапу конкурсу «Змагаймось за нове життя» перемогу здобули 17 юних тернополян, яких нагородили дипломами, медалями і подарунками. Подяками відзначені і педагоги, які підготували конкурсантів.

Призерами міського етапу конкурсу «Тарас Шевченко єднає народи» стали понад 120 учасників і творчих колективів, які змагались у різних номінаціях.

Компетентне журі, оцінюючи роботи учнів, студентів і педагогів, відзначило високий художній рівень конкурсних робіт, їх композиційну досконалість, оригінальний творчий задум, креативне мистецьке бачення, змістове наповнення, індивідуальний авторський  стиль, а також осмислене та яскраве декламування різними мовами прозових, віршованих і драматичних творів Великого Кобзаря.

Переможці нагороджені дипломами управління освіти і науки Тернопільської міської ради і Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу.

Подяки здобули і педагоги, які брали активну участь у роботі засідань членів журі, оргкомітетів літературно-мистецьких конкурсів, сприяли залученню молоді до активного творчого життя, зробили вагомий внесок у розбудову інноваційного освітнього простору Тернопілля на засадах творчої співпраці та збагачення культурної спадщини рідного краю.

Вітаємо переможців конкурсів та бажаємо нових творчих здобутків.