Вітання міського голови Тернополя Сергія Надала з Днем пожежної охорони

17 квітня вогнеборці Державної служби України з надзвичайних ситуацій відзначають своє професійне свято - День пожежної охорони. Пожежники – це люди мужньої професії, яка потребує відваги і самовідданості. На них покладено надзвичайно почесний та відповідальний обов’язок – охороняти безпеку жителів нашого міста, адже немає нічого дорожчого, ніж життя людини.

Кожен ваш робочий день – це випробування професіоналізму та сили духу, а кожна ліквідована пожежа та аварія – це врятовані людські життя, збережені матеріальні та культурні цінності.

Пожежна служба Тернополя – це структура, без якої неможливе саме існування міста. Пожежники стали гордістю міста, його героями. Вони не раз доводили безмежну відданість своїй справі, що завжди знаходилась на межі ризику. І як результат – попереджені та приборкані пожежі, врятовані людські життя, збережені матеріальні й культурні цінності.

Тож у цей день дякую тернопільським пожежникам за вірність присязі та патріотизм. Багато з Вас віддало свій обов’язок Батьківщині у зоні бойових дій. Завдяки вам Тернопіль сьогодні залишається спокійним містом.

Сердечно бажаю вам здоров’я і витримки, сили і наснаги у вашій нелегкій справі!

 

Міський голова                              Сергій Надал