У час пандемії працівники Тернопільського міського територіального центру підтримують своїх відвідувачів та допомагають їм

Незважаючи на посилені карантинні обмеження, соціальні робітники Тернопільського міського територіального центру продовжують працювати у звичному режимі та щоденно дбають про те, щоб в умовах карантину жителі громади похилого віку, особи з інвалідністю та сім’ї у складних життєвих обставинах отримували усі необхідні соціальні послуги.

Одиноких громадян похилого віку та осіб з інвалідністю, які перебувають вдома, обслуговують 50 соціальних робітників, забезпечуючи їх продуктами харчування, медикаментами та іншими товарами, а також допомагаючи оплачувати рахунки, прибирати, тощо.

Усі соцпрацівники додатково проінструктовані щодо засобів індивідуального захисту, при відвідуванні людей користуються медичними захисними масками.

Оскільки люди пенсійного віку занепокоєні ситуацією, пов’язаною з COVID-19, соціальні працівники відділення денного перебування проводять для своїх підопічних інформативно-роз’яснювальну роботу та онлайн-консультації щодо дотримання умов карантину і захисту від захворювання.

Одинокі громадяни, котрі потребують сторонньої допомоги, можуть звертатися за адресою вул. Лисенка, 8.

Для отримання роз’яснення чи додаткової інформації, телефонуйте за номерами: (0352)23-56-68, 0674611075.

Працівники Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг) закликають своїх відвідувачів не нехтувати протиепідемічними заходами, уникати масових скупчень людей, носити захисні маски та обробляти руки антисептиком, адже відповідальність та особиста гігієна допоможуть вберегтися від вірусу.