На засіданні виконкому погодили внесення змін до бюджету Тернопільської територіальної громади на 2021 рік

Виконавчий комітет Тернопільської міської ради погодив внесення змін до бюджету Тернопільської міської територіальної громади на 2021 рік.

«Міська рада продовжує збільшувати фінансування та спрямовувати кошти на першочергові потреби у закладах охорони здоров’я - облаштування кисневих точок, придбання кисневих концентраторів та моніторів спостереження для лікування хворих на COVID-19», - наголосив міський голова Сергій Надал.

Зокрема, на придбання медичного обладнання (концентраторів та моніторів спостереження) для міської лікарні швидкої допомоги спрямовано 450 тис. грн та ще понад 1 млн грн – для міської комунальної лікарні №2. Окрім того, 250 тис. грн з бюджету громади направляється на відшкодування вартості медикаментів для хворих на діабет.

Додатково спрямовуються понад 3,4 млн грн у сфері житлово-комунального господарства на проведення термомодернізації будівель житлового фонду (на умовах співфінансування) та на спортивні майданчики, а у сфері спорту – понад 200 тис. грн на капітальний ремонт скейт-парку.

Кошти будуть направлені і для потреб галузі освіти, зокрема, на придбання необхідного обладнання у заклади освіти.