У Тернополі сіті-бот «Назар» допомагає жителям міста знайти відповіді на актуальні питання

Сервіс сіті-бот «Назар» більше року працює у Тернополі та активно допомагає мешканцям громади отримати необхідну інформацію щодо відключення електроенергії, допомагає дізнатися ім’я депутата за місцем проживання, подати показники за комунальні послуги та інше.

Сіті-бот «Назар» - сервіс, який:

 – сповіщає про планові та аварійні відключення міських комунікацій (вода, світло, газ, опалення, тощо) за вказаною адресою;

 – надає можливість автоматично подати заявку щодо відсутності води чи світла в оселі, або будь-якої аварійної ситуації на вулиці (відкритий люк, обірваний кабель, тощо);

 – надає довідкову інформацію про роботу муніципальних чи соціальних служб;

 – дозволяє оцінити роботу комунальних служб;

 – допомагає знайти депутата, який вибраний по виборчому округу, де проживає мешканець за тією чи іншою адресою.

З 2020 року міський бот доповнено функцією автоматизованого процесу передачі показників за спожиту холодну воду. Відтепер через меню «Показники лічильників»  мешканці можуть автоматично передати показники і швидко отримати у відповідь суму, яку необхідно сплатити за холодну воду.

Додано також функцію відстеження відключення міських комунікацій за додатковою (другою) адресою. Ця функція актуальна для користувачів, які бажають відстежувати відключення комунікацій для батьків чи бабусь/дідусів, ситуацію на роботі чи в будь-якій іншій установі.

Наразі триває робота над впровадженням можливості передачі показників за гарячу воду і газ та над реалізацією інших ініціатив.

Як мешканці можуть підключитися до сервісу сіті-бот «Назар»? Для використання сервісу необхідно зі свого смартфону, на якому встановлено Viber чи Telegram, перейти за посиланням https://citybot.pro/citybot-nazar-ternopil та обрати потрібний месенджер. На вказаному сайті Ви також знайдете відповіді на запитання і відеоінструкції.

У Тернополі сервіс сіті-бот «Назар» реалізовано за підтримки Тернопільської міської ради та представництва Viber в Україні.