Вітання міського голови Тернополя Сергія Надала з 29-ою річницею телеканалу «TV-4»

Телекомпанія  TV-4 вже 29 років успішно працює в інформаційному просторі Тернопільщини. Від імені Тернопільської міської ради і всієї громади вітаю колектив телеканалу – тих, завдяки кому тисячі тернополян щоденно дізнаються актуальні та оперативні новини з життя міста, області та країни.

Щоденно ви демонструєте професійність, оперативність у висвітленні подій та дотримання високих стандартів чесної і прозорої журналістики. Ви працюєте заради людей, щоб донести до глядачів інформацію про головні події доби. За цю вашу невтомну працю люди дякують вам переглядами, рейтингами та хорошими словами.

Сьогодні, як ніколи, важить ваше слово, яке є голосом правди, додає надії і сповнює серця вірою у перемогу добра. Дотримуючись норм професійної етики, Ви підтримуєте конструктивний діалог із владою, сміливо висвітлюючи здобутки і вказуючи на проблеми.

Бажаю Вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, невичерпної енергії для втілення творчих знахідок, сміливих проектів та наполегливості у досягненні нових висот на ниві журналістики. Високих рейтингів та вдячних телеглядачів. Здоров’я, миру і Божої благодаті Вам і Вашим сім’ям!

Нехай Вас завжди супроводжує удача і творче натхнення!

Міський голова Тернополя                                                                       Сергій Надал