Під час засідання міського оперативного штабу правоохоронці та працівники Держпродспоживслужюи надали інформацію щодо роботи мобільних груп у закладах громадського харчування.
Як зазначають правоохоронці Тернопільського відділу поліції, порушення карантинних вимог фіксуються як у закладах ресторанного бізнесу, так і в громадському транспорті тощо.
«Оскільки Тернопіль знаходиться у «помаранчевій» зоні, то заклади громадського харчування не повинні працювати з 24:00 до 07:00 год., однак є серед них такі, які зачиняються і продовжують працювати. Такі факти порушень фіксуються протоколами», - зазначають у міському відділі поліції.
Працівники Держпродспоживслужби також проводять перевірки в закладах з надання послуг для населення та закладах громадського харчування. Зафіксовані факти порушень карантинних вимог оформляються протоколами за статтею 44-3 КУпАП та направляються на розгляд у суд.
Впродовж тижня мобільні групи і надалі будуть перевіряти дотримання карантинних вимог на ринках та торговельних об’єктах міста.