Завершуються роботи з реконструкції котельні на вул. Живова, 12

З метою належної підготовки до початку опалювального сезону 2020-2021, впродовж усього літнього періоду в Тернополі проводилася реконструкція котелень та теплових мереж.

Так, цими днями роботи завершуються на котельні, що на вул. Живова, 12. Тож уже незабаром тернополяни, котрі проживають у будинках, що обслуговуються даною котельнею, отримуватимуть у свої домівки та офіси цілодобову гарячу воду.

«У Тернополі триває впровадження масштабного проекту з реконструкції мереж теплопостачання і подачі гарячої води. У минулому році ремонтні роботи проводилися на котельнях, що на вул. Лесі Українки, 3 та на вул. Київській, 3с, а цьогоріч заплановано повністю оновити обладнання ще на п’яти котельнях у місті. Це допоможе зменшити споживання енергоносіїв для КП «Тернопільміськтеплокомуненерго», а також знизити вартість послуг та покращити якість подачі гарячої води і теплопостачання для населення. Ще на чотирьох котельнях буде частково замінено обладнання на більш сучасне та ефективне, - зазначає міський голова Сергій Надал. - Роботи з реконструкції котелень у місті триватимуть впродовж усього 2020 року. Вартість робіт з модернізації обладнання складає близько 10 млн. доларів. Оскільки це є надзвичайно дороговартісний процес, роботи проводяться в рамках проєкту Міжнародного банку реконструкції та розвитку».