Вітання міського голови Тернополя Сергія Надала з Днем податківця України

Шановні працівники податкової служби України! Друзі та колеги!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня податківця України. Це свято, яке відтепер буде відзначатися 2 липня, запроваджене з метою відзначення ролі працівників податкової служби у реалізації державної податкової політики.

Державна податкова служба є одним із основних органів нашої держави.

Скажу більше, без податкових органів не можливе функціонування держави.

Це для мене не банальні слова, адже я сам довгі роки працював у податковій службі і добре зрозумів, що для держави, області та міста означає якісна робота податківців.

Діяльність податкової визначає соціально-економічну стабільність Тернополя. Від професіоналізму, відповідального підходу до справи, наполегливості і цілеспрямованості податківців залежить зростання податкових надходжень, а значить і рівень життя населення, розвиток інфраструктури міста. Залежить майбутнє Тернополя.

Окремо хочу привітати пенсіонерів і ветеранів податкової служби. Сьогоднішні успіхи податкових служб ґрунтуються на міцному фундаменті напрацювань попередніх поколінь, які своєю сумлінною працею та служінням державі здобули право на безмежну пошану від своїх молодших колег.

Ви забезпечили спадкоємність не тільки знань та досвіду, а й головних цінностей, що покладені в основу нашої роботи – патріотизму, віри, відданості, професіоналізму.

Друзі. Вдячний всім, хто відповідально виконує свої службові обов’язки, поповнюючи державну скарбницю, чесно та самовіддано бореться з порушниками податкового законодавства.

Бажаю всім вам здоров`я, злагоди і добробуту в родинах, а в повсякденній роботі - натхнення та завзяття, а головне віри в себе та в Україну!

Міський голова Тернополя                                                                    Сергій Надал