Cтартував Міжнародний інвестиційний форум "Тернопільщина INVEST - 2019"

INVEST-2019Очільник Тернополя Сергій Надал взяв участь у роботі дводенного Міжнародного інвестиційного форуму "Тернопільщина INVEST - 2019", який стартував сьогодні, 23 травня, у Збаражі. На традиційному щорічному заході присутні також дипломати, експерти, представники міжнародних організацій та керівники органів державної влади з майже 30-ти країн світу.

У своєму вітальному слові до учасників форуму Сергій Надал зазначив, що Тернопіль уже зарекомендував себе на міжнародній арені як надійний та стабільний партнер, і сьогодні усі присутні зможуть відкрити для себе величезний економічний потенціал нашого краю.

«Інвестиційний форум є віховою подією для розвитку нашого міста, адже Тернопільська міська рада працює, щоб Тернопіль був не лише комфортним для проживання, а й для ведення бізнесу – ми активно запроваджуємо електронні сервіси, які забезпечують прозорість ведення бізнесу та надаємо максимальне організаційне та податкове сприяння як українським, так і іноземним інвесторам, - наголошує Сергій Надал. – Станом на сьогодні у Тернополі працює майже 80 підприємств з іноземними інвестиціями. У нас присутні капітальні інвестиції майже з 30 країн світу - іноземний бізнес активно вкладає кошти у Тернопіль. А нещодавно національне Рейтингове агентство IBI-Rating повідомило про підвищення рейтингу інвестиційної привабливості міста Тернополя з рівня invА- до invА, що є однин із найвищих показників серед українських міст. Також, декілька років поспіль авторитетне міжнародне видання «fDi Intelligence», яке є підрозділом «The Financial Times», визнає Тернопіль найбільш інвестиційно привабливим  містом у категорії «Малі міста Європи».

Звертаючися до присутніх, міський голова висловив сподівання, що цей інвестиційний форум стане добрим майданчиком для підписання міжнародних економічних договорів і відкриє нові можливості для бізнесу, адже ключовим завданням місцевого самоврядування Тернополя й надалі буде забезпечення належних умов для успішної роботи інвесторів.

 

ТЕРНОПІЛЬЩИНА INVEST-2019

інвестиційний форум ТЕРНОПІЛЬЩИНА INVEST-2019

Міський голова Тернополя Сергій Надал бере участь в інвестиційному форумі ТЕРНОПІЛЬЩИНА INVEST-2019

  Міський голова Тернополя Сергій Надал інвестиційний форум ТЕРНОПІЛЬЩИНА INVEST-2019

Сергій Надал інвестиційний форум ТЕРНОПІЛЬЩИНАINVEST-2019

Інвестиційний форум ТЕРНОПІЛЬЩИНА INVEST-2019

INVEST-2019