Для тернопільських водіїв запрацював сайт «Контроль за паркуванням транспортних засобів у м. Тернополі»

Відтепер уся база постанов про порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів на вулицях Тернополя із зазначенням дати та місця правопорушення, геолокації і фото, розміщується на сайті Сектору контролю за паркуванням транспортних засобів http://inspector.rada.te.ua.

Для отримання детальої інформації щодо обставин винесення постанови про адміністративне правопорушення, водію транспортного засобу чи іншій відповідальній особі, необхідно ввести номер постанови, а також серію і номер транспортного засобу.  Повернути автомобіль власник зможе тільки після сплати штрафу та послуг з евакуації на транспортування автомобіля (у випадку, якщо автомбіль був евакуйований). До слова, інформація про правопорушення доступна лише водіям, які порушили ПДР і мають номер виписаної постанови.

Окрім постанов, на сайті вказані реквізити для оплати штрафу, перелік порушень, за скоєння яких відбувається тимчасове затримання транспортного засобу інспектором з паркування, нормативно-правова база, корисні новини, а також контакти Сектору контролю з паркуванням транспортних засобів та управління муніципальної інспекції Тернопільської міської ради.