У Тернополі розпочався VI Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед юніорів

У спорткомплексі «ФОК» ТНЕУ стартував VI Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед юніорів, який присвячений пам’яті Євгена Ворка.

Цьогоріч турнір зібрав більше 100 найсильніших борців з усіх куточків України та команду з Білорусі. Привітав учасників змагань та побажав яскравих перемог міський голова Тернополя Сергій Надал

«Нам приємно, що такий важливий турнір уже вшосте проходить у Тернополі, адже він є відбірковим до участі українських борців у Чемпіонаті світу 2018 року в складу національної збірної команди, - наголошує Сергій Надал. – У Тернополі є сильна школа греко-римської боротьби, і я, як міський голова, та усі тернополяни гордимося своїми борцями та завжди підтримуємо їх. Адже боротьба - це особливий вид спорту, завдяки якому людина розвивається фізично, а також стає більш цілеспрямованою, мужньою та сильною духом».

Під час урочистостей очільник Тернополя вручив тренеру Андрія Антонюка та Майстру спорту України міжнародного класу Віталію Ліщинському посвідчення «Заслуженого тренера України», а вихованцю Тернопільської комунальної ДЮСШ із греко-римської боротьби Олегу Дикому – посвідчення Майстра спорту України з греко-римської боротьби.

У свою чергу старший тренер юніорської збірної України з греко-римської боротьби Віктор Лозовий від імені президента Федерації греко-римської боротьби України Олега Кравченка вручив подяку Сергій Надалу за підтримку найперспективніших борців та тренерів і безцінний внесок у розвиток греко-римської боротьби в Україні.