У Тернополі відбувся сьомий турнір з міні-футболу пам’яті відомого футболіста Юрія Науменка

Сьомий рік поспіль на початку березня у Тернополі проводиться турнір з міні-футболу, приурочений пам’яті відомого тернопільського футболіста, тренера та арбітра Юрія Науменка. Захід відбувається під патронатом міського голови Тернополя Сергія Надала та за сприяння Тернопільської обласної Федерації футболу.

Цього року участь у змаганні взяли 22 команди з Тернопільщини. Перемогу здобули гравці з команди «UB Group», срібним призером стала команда «Кореспондент», а бронзу у турнірі отримала команда «Поділля».

Також були відзначено кращого воротаря, яким став гравець команди «UB Group» Іван Рогаль, кращого бомбардира Ігоря Квятовського з «Поділля» та кращого гравця турніру Миколу Гнатишина з «Кореспонденту».

Переможців нагородили кубком, медалями та цінними подарунками.

Довідка. Юрій Науменко - український футболіст, тренер, арбітр. З 1998 року був делегатом Федерації футболу України, з 2000 року - відповідальним секретарем Тернопільської міської федерації футболу. Грав за команди «Карпати» (Львів), «Авангард» та «Будівельник» (Тернопіль), «Торпедо» (Бердянськ), «Азовець» (Маріуполь) та «Колос» (Бучач). Понад 14 років Юрій Васильович, як футбольний рефері, судив матчі професійних і аматорських команд, був інспектором матчів обласної першості. Юрій Науменко також тренував команду ветеранів тернопільського футболу, яка виборола срібні медалі на Кубку України.

Турнір з міні-футболу започаткували доньки Юрія Науменка – Олена і Наталія. Окрім вшанування пам’яті батька, якого не стало 19 травня 2009 року, турнір проводиться з метою розвитку футзалу у Тернополі.