Про призначення уповноваженої особи з питань організації та проведення спрощених закупівель Тернопільської міської ради та затвердження Положення про уповноважену особу з питань організації та проведення спрощених закупівель Тернопільської міської ради

Рішення втратило чинність відповідно до рішення виконавчого комітету від  12.04.2023 №372

Внесено зміни відповідно до рішення ВК від 08.07.2020 № 478

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про публічні закупівлі» та Наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України «Про затвердження Примірного положення про тендерний комітет або уповноважену особу (осіб)» від 30 березня 2016 року N 557, виконавчий комітет міської ради

   ВИРІШИВ:

в п. 1 рішення внесено зміни відповідно до рішення ВК  від 08.07.2020 № 478

1. Призначити уповноваженою особою з питань організації та проведення спрощених закупівель Тернопільської міської ради головного спеціаліста з питань організації та проведення спрощених закупівель управління матеріального забезпечення та інформаційних технологій Засєдко Наталію Іванівну.

В п. 2 рішення внесено зміни відповідно до рішення ВК  від 08.07.2020 № 478

2. В разі її відсутності (під час перебування на лікарняному, у відрядженні або відпустці) Мислик Оксана Петрівна – головний спеціаліст управліннятматеріального забезпечення та інформаційних технологій, виконує обов'язки уповноваженої особи з питань організації та проведення спрощених закупівель.

3. Затвердити положення про уповноважену особу  з питань організації та проведення спрощених закупівель Тернопільської міської ради, згідно з додатком (додається).

4. Уповноваженій особі в своїй діяльності забезпечити дотримання вимог чинного законодавства.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови - керуючого справами Хімейчука Івана Сергійовича.

 

        Міський голова                                                            Сергій НАДАЛ