Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Револьверний Фонд Це Крафт оголошує щорічний конкурс для виробників

ЦЕ КРАФТ – це соціальне підприємство, місія якого  – розвиток людського потенціалу в малих громадах у сфері креативних індустрій (крафтового виробництва, ремісництва, мистецтва), культурний та економічний розвиток, відродження і модернізація культурної спадщини України.

Фонд Це Крафт запрошує взяти участь у конкурсі 2023 року за програмою  Револьверний Фонд Це Крафт - це поворотна безвідсоткова фінансова допомога стартапам і підприємцям-виробникам на посилення та масштабування діяльності. Кошти за конкурсом надаються заявникам-виробникам на умовах безвідсоткової строкової позики (поворотний грант) на 11 місяців. Таким чином ті, хто отримує фінансову допомогу, користуються позикою майже рік для посилення, розвитку і масштабування діяльності та повертають їх без відсотків, в такій сумі, як брали. Повернені кошти далі використовуються для фінансування інших учасників. Конкурс проводиться раз на рік.

Проекти-переможці обираються на відкритій конкурсній основі за такими напрямками:
• «Стартап» – для підприємств, які працюють менше 1 року. Кошти на посилення діяльності.

• «Масштабування» – для підприємств, які діють більше 1 року. Кошти на збільшення доданої вартості продукції, впровадження суміжних видів діяльності або поглиблення виробничого циклу.

Заявки приймаються до 12 травня 2023 року 

Детальніше за посиланням: https://gurt.org.ua/news/grants/85009/bull/