Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Новий грантовий конкурс «Фонд стійкості та сталого розвитку»

Новий грантовий конкурс «Фонд стійкості та сталого розвитку» з можливістю фінансування різноманітних організацій громадянського суспільства (ОГС) та спільнот в Україні відкрито від програми «Підтримка організацій громадянського суспільства в Україні».

Прийняття заявок триватиме до 16.03.2023 (до 17:00 за київським часом).

Максимальна сума фінансування становить до 100 000 фунтів стерлінгів на термін до 10 місяців з мінімальною тривалістю 3 місяці.

Фонд стійкості та сталого розвитку в рамках Програми «Підтримки організацій громадянського суспільства в Україні» передбачає надання грантів на ініціативи на місцевому, регіональному та/або національному рівнях. Ці ініціативи та відповідна діяльність посилюватимуть роль громадянського суспільства у впливі на державні суб’єкти та органи влади з питань, пов’язаних з правами людини, рівністю, соціальною інтеграцією, місцевим управлінням та участю в демократичних процесах.

Проєкти в рамках цього конкурсу, мають зосереджуватись на питаннях скорочення нерівності та викликах, що пов’язані з прозорістю, підзвітністю та отримання відповідей від державних суб’єктів і органів влади, де голоси різноманітних та вразливих груп враховуються в демократичному процесі.

Важливість гендерної рівності та соціальної інтеграції і вразливих груп

Детальніше за посиланням: https://gurt.org.ua/news/grants/84547/bull/