Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Оголошення грантового конкурсу в рамках програми «Український фонд швидкого реагування» IREX

Програму «Український фонд швидкого реагування» впроваджує Міжнародна рада досліджень і обмінів (IREX) у відповідь на вторгнення росії в Україну 24 лютого 2022 року. Програма розроблена для вирішення нагальних критичних потреб та підвищення стійкості українського уряду, громадянського суспільства та цивільного населення. Основним компонентом програми є співпраця з місцевими неурядовими організаціями для визначення та адресування наявних криз та потреб у гуманітарній допомозі.

За допомогою цього конкурсу грантоотримувачі, якщо їх буде обрано, отримають фінансування для реалізації своїх проектів, які допомагають громадянам та інституціям України розбудувати стійкість зараз та після завершення бойових дій. Обсяг виділеного фінансування та терміни реалізації значною мірою залежатимуть від особливостей конкретних затверджених проектів.

Очікувана тривалість підтримки IREX та період виконання – з 10 квітня 2022 року по 5 листопада 2022 року.

Заявки на фінансування будуть розглядатися у два етапи.

Задля розгляду Вашої заявки на фінансування, будь ласка, надайте інформацію про ідею Вашого проекту у вигляді концептуальної записки, в обсязі не більше двох сторінок. Одна організація або група організацій може подати на розгляд максимум дві концептуальні записки. Якщо Ваша концептуальна записка буде обрана, Вам буде запропоновано подати на розгляд повну пропозицію.

Дата початку прийому заявок: 1 квітня 2022 року

Дата завершення прийому заявок: 10 квітня 2022 року

Концептуальна записка повинна бути надіслана на електронну пошту tender-ua@irex.org з темою листа «Грант Українського фонду швидкого реагування». Ви повинні вказати правильну тему листа аби вашу заявку розглянули.

Детальніше з умовами можна ознайомитися: https://gurt.org.ua/news/grants/77343/bull/