Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Грантова програма швидкого реагування для соціальних підприємств від УСВФ

Український соціальний венчурний фонд (USVF) запускає Грантову програму швидкого реагування для соціальних підприємств, спрямовану на підтримку діяльності соціальних підприємств в умовах війни.

USVF пропонує smart гранти соціальним підприємствам, яким необхідно трансформувати своє виробництво й зосередитись на потребах цивільного населення або інших осіб, які постраждали внаслідок військових дій. Smart гранти також можуть бути надані соціальним підприємствам, які намагаються вирішувати гострі потреби різних вразливих груп або інші соціальні чи екологічні проблеми та продовжують свою діяльність в умовах військового стану.

Гранти швидкого реагування для соціальних підприємств – це smart гранти розміром від 100 000 до 300 000 грн для одного соціального підприємства.

Дедлайн заповнення анкети 3 квітня!

Витрати в рамках грантової програми можуть бути спрямовані на:

• виробництво/надання основних товарів/послуг (підтримка витрат виробництва та операційної діяльності);

• запуск виробництва/надання нових товарів або послуг, які відповідають потребам воєнного часу та потребам постраждалих цивільних осіб (придбання обладнання, витратних матеріалів, операційна діяльність);

• забезпечення товарами та послугами вразливих верств населення, що дозволить їм пережити воєнний час і продовжити свою діяльність (послуги соціальних працівників, транспортні послуги, доступ до медичних засобів тощо).

Коли та яким чином подати заявку?

Заповніть анкету з 24 березня до 3 квітня: https://cutt.ly/LSJLsrA

Детальніше з умовами можна ознайомитися: https://www.prostir.ua/?grants=hrantova-prohrama-shvydkoho-reahuvannya-dlya-sotsialnyh-pidpryjemstv-vid-usvf&fbclid=IwAR0K1ekJKz1txFgzxgC8q8ZcRhwCOJp6PfJkCXIYQhPrMfnKOZXzeI3pGJY