Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Конкурс грантів для надання підтримки громадам, вразливим групам населення та особам, що потребують допомоги в Україні

Цей грантовий конкурс оголошено в межах діяльності компонента ІІІ (Громадська безпека та соціальна згуртованість) у відповідь на раптову ескалацію військових дій та відповідне збільшення термінових потреб у громадах, постраждалих від конфлікту, а також транзитних та приймаючих громадах.

Фінансування в межах конкурсу грантів буде надано за підтримки Європейського Союзу (ЄС).

Фінансове адміністрування грантового конкурсу покладене на Програму розвитку ООН (ПРООН).

Вимоги до учасників конкурсу та території реалізації конкурсу:

  • Учасниками можуть бути Громадські або благодійні організації, що подаватимуть проектні пропозиції за цим Конкурсом;
  • Персонал, залучений до виконання проекту, повинен відповідати певним вимогам;
  • Проекти, які будуть реалізовуватися за кошти цього грантового конкурсу, можуть впроваджуватись на всій території України.
  • Параметри, які визначатимуть, чи може НУО отримати за фінансування ПРООН, ґрунтуватимуться на контрольному списку оцінки потенціалу CACHE

Очікується, що тривалість запропонованих проектів не має перевищувати шість місяців.

Цей конкурс не має кінцевого строку і буде тривати на постійній основі до оголошення про завершення конкурсу зі сторони Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Отримані проектні пропозиції будуть розглядатися конкурсною комісією щотижня по п’ятницях або по мірі отримання достатньої кількості заявок для розгляду. Про результати розгляду учасники конкурсу будуть повідомлені після проведення розгляду конкурсною комісією.

Детальніше з умовами можна ознайомитися: https://www.prostir.ua/?grants=konkurs-hrantiv-dlya-nadannya-pidtrymky-hromadam-vrazlyvym-hrupam-naselennya-ta-osobam-scho-potrebuyut-dopomohy-v-ukrajini