Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Проект Міжнародної Організації з Міграції з розвитку малого бізнесу й самозайнятості для трудових мігрантів

Проект Міжнародної Організації з Міграції з розвитку малого бізнесу й самозайнятості для трудових мігрантів 

МОМ та USAID допоможуть грантами трудовим мігрантам, які прагнуть розвивати власну справу.

Міжнародна організація з міграції (МОМ), Агентство ООН з питань міграції, за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) оголошує про початок другого циклу надання грантів на умовах співфінансування (50% на 50%). Цю допомогу буде надано в рамках проєкту «Розвиток малого бізнесу й самозайнятості для трудових мігрантів», спрямованого на підтримку сталого економічного розвитку після повернення з-за кордону. Подати заявку на участь в проєкті можна до 30 вересня 2021 року.

Якщо Ви — трудовий мігрант (громадянин України, який працює або працював за кордоном і повернувся не раніше січня 2020 року), і бажаєте інвестувати зароблений капітал, а також досвід, отриманий за кордоном, у власну справу, — зверніть увагу на цей проєкт.

Грант в розмірі до 4 000 доларів США на розвиток власної справи видається на конкурсній основі (за результатами презентацій бізнес-планів) та на умовах співфінансування: на кожен вкладений долар в свою справу, ви отримуєте ще один долар у вигляді безповоротного гранту від МОМ.

Подати заявку на участь в проєкті можна до 30 вересня 2021 року за посиланням.

Деталі тут:

http://ukraine.iom.int/ua/mom-ta-usaid-dopomozhut-grantamy-trudovym-migrantam-yaki-pragnut-rozvyvaty-vlasnu-spravu

https://gurt.org.ua/news/grants/71933/bull/