Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Конкурс грантів «Швидка необхідна підтримка» у партнерстві з ЄС

ІСАР Єднання як стратегічний партнер Європейського Союзу реалізовує проєкт «Європейський Союз для сталості громадянського суспільства в Україні» (EU4Civil Society Sustainability in Ukraine) в межах програми «Стратегічні партнерства для розвитку організацій громадянського суспільства в країнах Східного партнерства».

Наша мета – посилити стійкість громадських та благодійних організацій до викликів та надзвичайних ситуацій, допомогти подолати можливі негативні впливи та забезпечити безперервне виконання власних місій.

У межах проєкту проводимо конкурс грантів «Швидка необхідна підтримка» і запрошуємо українські організації взяти участь.

Цей конкурс грантів має надати доступ до ресурсів організаціям, які опинилися у загрозливому становищі через COVID-19.  За прогнозами експертів друга хвиля пандемії, яка прийде восени-взимку, завдасть навіть сильнішого удару, ніж навесні. Тому важливо уже сьогодні підтримати і посилити спроможності ОГС, щоб протистояти викликам, спричиненим пандемією.

Специфічними завданнями цього конкурсу грантів є:

  • Сприяти посиленню спроможностей ОГС адаптуватись і протистояти викликам та наслідкам, спричиненим пандемією COVID-19;
  • Підтримати зусилля ОГС щодо задоволення потреб громад, залучення громадян до реалізації місцевих ініціатив та підвищення стійкості громад перед викликами, спричиненими непередбачуваними обставинами, зокрема, пандемією COVID-19;
  • Сприяти підтримці ОГС (розвитку їх організаційного потенціалу), які працюють з уразливими групами населення, для надання допомоги та послуг своїм бенефіціарам під час непередбачуваних обставин та обмежень, спричинених пандемією COVID-19;
  • Сприяти підтримці діяльності об’єднань ОГС, платформ, мереж, що спрямована на підвищення стійкості ОГС перед викликами пандемії та швидкого реагування на потреби бенефіціарів в умовах пандемії COVID-19.

Детальне «Запрошення до участі» можна завантажити за посиланням тут.

Очікується, що термін реалізації проєктів за цим конкурсом грантів, складе від 3 до 12 місяців.

Прийом проєктних пропозицій триває постійно, заявки розглядаються щомісяця. 

Дедлайн подачі заявки на найближче засідання відбіркової комісії  - 10 червня 2021 р.

Питання стосовно цього конкурсу можна надсилати електронною поштою на адресу: grant@ednannia.ua.

Детальніше з умовами можна ознайомитися: https://www.prostir.ua/?grants=konkurs-hrantiv-shvydka-neobhidna-pidtrymka-u-partnerstvi-z-es