Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Україна вшанує пам’ять ідеолога та провідника українського націоналізму, голову Організації Українських Націоналістів, президента Антибільшовицького блоку народів та прем’єр-міністра Української держави Ярослава Стецька

З нагоди 112 річниці з дня народження провідника ОУН Ярослава Стецька біля пам’ятника українському націоналісту зібрались місцеве керівництво, військові та небайдужі тернополяни аби згадати як жив та працював Герой України. Почесну варту біля погруддя Ярославу Стецьку забезпечували військовослужбовці підрозділу Національної гвардії України.   

«Кожного року ми вшановуємо пам’ять ідеолога українського націоналізму. На жаль, через військові дії в Україні цей день не може бути насправді святковим. Не дивлячись на те, що минуло багато років, але його погляди, роботи та твори є доволі актуальні й нині. Сподіваюсь, що ми зможемо зробити гідні висновки з попередніх війн і врахувати їх у сучасній українській історії», — каже голова Тернопільської міської ради Тернополя Сергій Надал.