Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Військовослужбовці Національної гвардії України взяли участь в офіційних заходах з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи

Гідність та свобода — особливі цінності українців, які ми готові захищати до останньої краплі крові. Це засвідчила запекла боротьба українського народу проти російського агресора, зберігаючи прагнення жити гідно та вільно.

Військовослужбовці Національної гвардії України взяли участь в офіційних заходах з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи. 
 
У Тернополі Біля Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні спільною молитвою та хвилиною мовчання нацгвардійці вшанували пам’ять Героїв, які, відстоюючи свою свободу, віддали найцінніше — життя. Священнослужителі провели молебень за загиблими Героями Небесної Сотні та бійців російсько-української війни. Після спільної молитви та хвилини мовчання присутні поклали до підніжжя Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні квіти та запалили лампадки.
 
«Навіть зараз ми продовжуємо відстоювати свою гідність та свободу у боротьбі з російським загарбником. Ми заплатили й продовжуємо платити високу ціну за право жити у демократичній країні. І сьогодні ми схиляємо голову в пам’ять про Героїв, які до кінця відстоювали переконання та ідеї українців», — сказав офіцер НГУ Максим Захарченко.