Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Шановні клієнти державної служби зайнятості!

Незважаючи на введення карантину та встановлення обмежувальних заходів з метою захисту вашого здоров’я, державна служба зайнятості як система державних установ продовжує працювати в штатному режимі.

Державна служба зайнятості організовує свою роботу з урахуванням прийнятих рішень Уряду та рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я щодо запобігання поширенню епідемії, спричинених коронавірусом COVID-19 та рішень Тернопільської міської ради.

❗️Наперіод карантину ми запроваджуємо тимчасові особливості обслуговування клієнтів міськрайонного центру зайнятості.

Громадянам, які хочуть реєструватися в центрі зайнятості, буде запропоновано самостійно заповнити бланки з інформацією, необхідною для реєстрації, без безпосереднього контакту з працівниками центру.

Прийом документів для фіксації наміру клієнта щодо реєстрації як безробітного, здійснюється через скриньку для кореспонденції, що розміщена при вході в приміщенні Будинку праці. Опрацювання документів відбувається щоденно, за результатом чого з клієнтом зв’язується фахівець центру зайнятості для підтвердження та уточнення необхідної інформації.

Якщо ви зареєстровані як безробітний. Підбір роботи для усіх буде здійснюватись засобами зв'язку. Кар’єрний радник з вами комунікує засобами телефонного чи електронного зв’язку відповідно до наданих вами контактів при реєстрації щодо призупинення відвідування центру зайнятості до окремого розпорядження. Якщо ваші контактні дані  змінилися, рекомендуємо зв’язатися з вашим кар’єрним радником

за тел.(0352) 25-24-69, 52-34-03, 25-25-01, або через e-mail: tern_tr@dcz.gov.ua надати свої нові контакти.

Тернопільський міськрайонний центр зайнятості повідомляє, що у зв’язку з введенням карантину на території всієї держави працюють ПРЯМІ ТЕЛЕФОННІ ЛІНІЇ міськрайонного центру зайнятості:

- з питань реєстрації (0352) 52-34-41, 0950191020

- з питань повторних відвідувань центру зайнятості (0352) 25-24-69, 52-34-03, 25-25-01

- з питань професійного навчання (в т.ч. стажування) (0352) 52-67-70

- з питань надання послуг роботодавцям (0352) 52-44-47, 52-71-35

E-mail: tern_tr@dcz.gov.ua

Сторінка у мережі Фейсбук: Тернопільський міськрайонний центр зайнятості.

Усі відповіді щодо роботи міськрайонного центру зайнятості в умовах карантину Вам будуть надані.

Дякуємо за розуміння! Дбаймо про здоров’я разом.