Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Щодо публічного громадського обговорення проєкту Антикорупційної програми Пенсійного фонду України та його територіальних органів на 2024–2025 роки

Головне Управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області (далі – Головне управління) повідомляє, що 25.04.2024 о 16 год. 00 хв. відбудеться публічне громадське обговорення за круглим столом в онлайн-форматі проєкту Антикорупційної програми Пенсійного фонду України та його територіальних органів на 2024–2025 роки (далі – проект Антикорупційної програми).

З проєктом Антикорупційної програми можна ознайомитися на інформаційній сторінці вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України у розділі “Діяльність” підрозділ “Запобігання корупції” підрозділ “Антикорупційна програма Пенсійного фонду України 2024” (https://www.pfu.gov.ua/diyalnist/zapobigannya-koruptsiyi/antykoruptsijna-programa-pensijnogofondu-ukrayiny/2024-antykoruptsijna-programa-pensijnogo-fondu-ukrayiny/).

Враховуючи викладене, просимо зовнішнім заінтересованим сторонам, які взаємодіють з Головним управлінням взяти участь в обговоренні.

Звертаємо увагу, реєстрація учасників та обґрунтовані письмові пропозиції/ зауваження до проєкту Антикорупційної програми приймаються на електронну пошту ac@tr.pfu.gov.ua до 15 год. 00 хв. 24.04.2024 з обов’язковим зазначенням: органу, установи, організації; ПІБ та посади учасника; актуальної адреси електронної пошти (для надсилання посилання на конференцію в ZOOM).

Пропозиції (у разі наявності) до проєкту Антикорупційної програми мають бути надані у документах з текстовим вмістом (не скановане зображення) у форматах DOC(X) або PDF, форма яких повинна відповідати формі документу, щодо якого вони вносяться.

Консультації з питання, що винесено на публічне громадське обговорення, надаються за телефоном +38 (0352) 25-37-02.

 

Головне управління

Пенсійного фонду України

в Тернопільській області