Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Бізнесмени Тернополя надають перевагу програмним РРО

Програмні рішення для проведення готівкових розрахунків на Тернопільщині використовують як приватні підприємці, так і юридичні особи. Вони вже зареєстрували 688 програмних РРО. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина.

«При чому підприємці активніше використовують таку новацію. Адже застосовують у своїй діяльності 600 ПРРО. Юридичні особи краю зареєстрували 88 одиниць альтернативної касової техніки», – деталізував він.

Посадовець також конкретизував, що більшість програмних рішень використовують приватні підприємці Тернополя. Із загальної кількості зареєстрованих 308 ПРРО працюють в обласному центрі.

«Кількість суб’єктів підприємництва, які бажають використовувати програмну касову техніку зростає. Адже це вдале рішення для особистостей, які цінують свій час та комфорт. До того ж зареєструвати програмні РРО можна в режимі онлайн, а це дуже зручно, особливо в період поширення коронавірусної інфекції», – зазначив очільник податкової служби Тернопілля.

Загалом упродовж січня-вересня цього року на території Тернопільської області суб’єкти господарювання у своїй діяльності застосовували 4407 одиниць касової техніки.

 

Сектор інформаційної взаємодії

Головного управління ДПС у Тернопільській області