Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Вебінар щодо дієвої комунікації з молоддю відбудеться 25 червня

Продовжується серія вебінарів «Робота молодіжних рад в режимі онлайн». Практичний досвід роботи з молоддю в ОТГ буде корисним для тих, хто з нею працює або планує працювати. Онлайн-заходи проводяться в рамках реалізації проєкту ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», що впроваджує Асоціація міст України в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX в Україні) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
Наступний вебінар відбудеться 25 червня 2020 року об 11 годині. Тема - «Від залучення до патнерства - секрет дієвої комунікації з молоддю». Під час заходу учасники обговорять те, чому молодіжна рада – незамінний інструмент залучення на місцевому рівні, а також які кроки необхідно зробити для ефективної взаємодії з молоддю та де шукати лідерів змін. Зокрема, буде презентована карта найактивніших учасників серії вебінарів, які готові будувати горизонтальні зв'язки та дієві практики, які можна впроваджувати у малих громадах.
Окремо будуть представлені історії успіхів молодих людей з різних громад. Історії про такі ініціативи та портрети молоді можна надсилати на електронну пошту v.kostuk@ukr.net.
 
Реєстрація на вебінар (до 24 червня включно) за лінком: https://cutt.ly/RyWpQuk