Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Тернопільська міська рада оголошує конкурс

Тернопільська міська рада оголошує конкурс на заміщення тимчасово вакантної посади державного реєстратора відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень управління державної реєстрації.

Вимоги до претендентів на посаду:

  • громадянство України та вільне володіння державною мовою;
  • вища юридична освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;
  • стаж роботи в органах місцевого самоврядування та/або на державній службі не менше одного року, в інших сферах управління – не менше трьох років;
  • сертифікат про підтвердження професійної компетентності у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, для здійснення функції державного реєстратора.

Згідно з чинним порядком заміщення вакантних посад, до участі у конкурсі допускаються громадяни України, які вільно володіють українською мовою. Конкурсанти складають у письмовій формі іспити на знання Конституції України, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень відповідного структурного підрозділу.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають у відділ кадрового забезпечення заяву на ім’я міського голови про участь в конкурсі, особову картку (форма П-2 ДС) з автобіографією (додаток 1 до особової картки П-2 ДС), копії паспорта та реєстраційного номера облікової картки платника податків, військового квитка (при наявності), копії документів про освіту.

Претенденти на посаду подають на сайт НАЗК декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції».

Термін подання документів протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення.

Детальна інформація за телефоном 40 41 23 (відділ кадрового забезпечення).