Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Наказ «Про встановлення цін (тарифів) на ритуальні послуги , що надаються спеціалізованим комунальним підприємством «Ритуальна служба»

НАКАЗ

 

№27. від 14.05. 2020 року

 

 

«Про встановлення цін (тарифів)  на  ритуальні послуги , що надаються спеціалізованим комунальним підприємством «Ритуальна служба»

 

Розглянувши розрахунки цін (тарифів) спеціалізованого комунального підприємства «Ритуальна служба» на ритуальні послуги, які враховують підвищення вартості паливно-мастильних та інших матеріалів, сировини, ріст мінімальної заробітної плати, наданням якісних ритуальних послуг на рівні нормативних, дотримання і виконання норм  законодавства про працю та колективного договору, беззбиткової діяльності підприємства, впровадження інвестиційних проектів, спрямованих на забезпечення розвитку надання  послуг, підтримки споруд і техніки в належному стані, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про поховання та похоронну справу», рішенням виконавчого комітету від 12.06.2019 року №569 «Про ціни (тарифи) на послуги, враховуючи протокол засідання тарифної комісії,

НАКАЗАЮ:

1. Наказ №34 від 12.06.2019 року «Про встановлення цін (тарифів) на ритуальні послуги», що надаються спеціалізованим комунальним підприємством «Ритуальна служба», вважати таким, що втратив чинність.

2. Встановити спеціалізованому комунальному підприємству «Ритуальна служба» ціни (тарифи) на ритуальні послуги, згідно з додатком, (додається).

3. Опублікувати даний наказ в засобах масової інформації та розмістити на сайті міської ради.

4. Даний наказ набирає чинності через 15 днів після його опублікування в засобах масової інформації.

5. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

Порівняльна таблиця цін (тарифів) на ритуальні послуги, що надаються спеціалізованим комунальним підприємством «Ритуальна служба» (додається)

 

 

 

 

Начальник управління                                                      О.І. Соколовський