Про надання дозволу на дарування квартири, де малолітня дитина має право користування житловим приміщенням

При розгляді заяв та відповідних документів …, яка зареєстрована за адресою: м.Тернопіль, пр…, кв…, встановлено, що … бажає здійснити дарування квартири за адресою: м.Тернопіль, пр.., кв… на ім’я ...
Квартира за адресою: м.Тернопіль, пр…, кв… належить на праві приватної власності … на підставі договору купівлі-продажу, посвідченого 09.12.2014 року приватним нотаріусом Тернопільського міського нотаріального округу Шонь Ю.М.. Малолітня дитина … 16.12.2010 року народження має право користування житловим приміщенням.
Керуючись ч.2,4 ст.177 Сімейного кодексу України, ст.17 Закону України «Про охорону дитинства», ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року №866, захищаючи майнові та житлові інтереси дитини …, виконавчий комітет міської ради вирішив:
1. Надати … дозвіл на укладання договору дарування квартири за адресою: м.Тернопіль, пр…, кв… на ім’я …, де малолітня дитина … 16.12.2010 року народження має право користування житловим приміщенням.
2. Зобов’язати … зберегти за дитиною … 16.12.2010 року народження житло на праві користування за адресою: м.Тернопіль, пр…, кв….
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.