Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету від 15.10.2020 №793 «Про затвердження переліків послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у місті Тернополі»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про адміністративні послуги», «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням міської ради від 19.12.2018 № 7/31/29 «Про затвердження положення про старост», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Внести зміни та доповнення в рішення виконавчого комітету від 15.10.2020 №793 «Про затвердження переліків послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у місті Тернополі»:
1.1. Додаток 1 до даного рішення викласти в новій редакції, згідно з додатком 1 (додається).
1.2. Додаток 2 до даного рішення викласти в новій редакції, згідно з додатком 2 (додається).
1.3. Доповнити дане рішення додатком 9 «Перелік послуг, що надаються старостами для осіб, які зареєстровані та проживають на території відповідного населеного пункту (пунктів)», згідно з додатком 3 (додається).
1.4. З додатку 5 до даного рішення виключити послугу АОДА-30-01 «Акт обстеження спеціалізованих підприємств та /або їх приймальних пунктів на відповідність вимогам Закону України «Про металобрухт».
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича, заступника міського голови – керуючого справами, уповноваженого з питань системи управління якістю Івана Хімейчука.

Додатки