Про створення комісії з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади, що підлягають наданню в оренду та відчуженню

Керуючись статтею 25 Закону України “Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні”, пунктом 6 статті 59, пунктом 5 статті 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою врегулювання процедури залучення суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади, що підлягають наданню в оренду та відчуженню, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Створити комісію з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади, що підлягають наданню в оренду та відчуженню згідно з додатком (додається).
2. Вважати таким, що втратив чинність п.1 рішення виконавчого комітету міської ради від 18.11.2015 №35 “Про створення комісії з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної власності міста, що підлягають наданню в оренду та приватизації”.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігора Крисоватого.