Про надання в оренду нежитлових приміщень комунальної установи Тернопільський міський Палац культури «Березіль» імені Леся Курбаса

Керуючись Законами України «Про оренду державного та комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 року №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», розглянувши звернення Південно – Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Івано-Франківськ), відповідно до рішення виконавчого комітету від 09.12.2020 р. №75 «Про намір передати в оренду майно комунальної власності та включення об’єкту до Переліку другого типу, без проведення аукціону» виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1.Надати в оренду Південно – Західному міжрегіональному управлінню Міністерства юстиції (м.Івано-Франківськ) (юридична адреса: м.Івано-Франківськ, вул.Грюнвальдська,11, 76018, ідентифікаційний код 43316386) майно комунальної власності згідно з додатком (додається).
2. Комунальній установі Тернопільський міський Палац культури «Березіль» імені Леся Курбаса укласти договір оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до комунальної власності згідно даного рішення, з правом продовження у відповідності до вимог чинного законодавства України.
3.Зобов’язати орендаря, вказаного в даному рішенні, питання перепланування, переобладнання, реконструкції нежитлових приміщень здійснювати, у встановленому порядку, згідно з нормативно-правовими актами України.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.