Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Тернопіль Інтеравіа»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання комунального підприємства «Тернопіль Інтеравіа» від 21.06.2022 №90/37519757, з метою ефективного та стабільного функціонування підприємства, враховуючи висновок постійної комісій міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Статуту комунального підприємства «Тернопіль Інтеравіа», затвердженого рішенням Тернопільської міської ради від 08.04.2011 №6/7/137 «Про створення комунального підприємства Тернопільської міської ради «ТЕРНОПІЛЬ ІНТЕРАВІА» (із змінами та доповненнями), а саме в п.4.1. змінити розмір статутного капіталу з 3 328 291,00 (три мільйона триста двадцять вісім тисяч двісті дев’яності одна гривня 00 копійок) на 3 691 927,00 (три мільйони шістсот дев’яносто одна тисяча дев’ятсот двадцять сім  гривень 00 копійок) та затвердити Статут в новій редакції (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Поіменне голосування