Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення за адресою вул.Винниченка гр.Коріню Т.Я.

Розглянувши звернення гр.Коріня Тараса Ярославовича, керуючись ст.12,20,186-1 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про землеустрій», Генеральним планом м.Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити гр. Коріню Тарасу Ярославовичу (рнкопп ___) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,0098га, яка перебуває у приватній власності, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою вул.Винниченка.
2. Дозволити гр. Коріню Тарасу Ярославовичу (рнкопп ___) змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,0098га (кад. Номер 6110100000:13:012:0079) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою вул.Винниченка.
3. Віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.
4. Зобов’язати гр.Коріня Тараса Ярославовича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію зміни цільового призначення земельної ділянки відповідно до вимог чинного законодавства.

Поіменне голосування