Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення за адресою вул.Винниченка гр.Коріню Т.Я.

Розглянувши звернення гр.Коріня Тараса Ярославовича, керуючись ст.12,20,186-1 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про землеустрій», Генеральним планом м.Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити гр. Коріню Тарасу Ярославовичу (рнкопп ___) проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,0098га, яка перебуває у приватній власності, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою вул.Винниченка.
2. Дозволити гр. Коріню Тарасу Ярославовичу (рнкопп ___) змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,0098га (кад. Номер 6110100000:13:012:0079) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою вул.Винниченка.
3. Віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.
4. Зобов’язати гр.Коріня Тараса Ярославовича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію зміни цільового призначення земельної ділянки відповідно до вимог чинного законодавства.

Поіменне голосування