Про прийняття зовнішньої мережі водопостачання до комунальної власності

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Видавництво Астон» та гр. Синяк О.В., з метою забезпечення належного обслуговування зовнішньої мережі водопостачання від вул. Стадникової,1 до вул. Гайова,2, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Прийняти безоплатно від товариства з обмеженою відповідальністю «Видавництво Астон» та гр. Синяк О.В. до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади зовнішню мережу водопостачання (від вул. Стадникової,1 до вул. Гайова,2) влаштовану під час будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення, творчими майстернями, стоянками для автомобілів та зблокованими гаражами за адресою м. Тернопіль, вул.Гайова,8, вул.Микулинецька,5, вул. Микулинецька,7 балансовою вартістю 997 966, 00 грн. (дев’ятсот дев’яносто сім тисяч дев’ятсот шістдесят шість грн. 00 коп.) та передати її у поповнення статутного капіталу комунальному підприємству «Тернопільводоканал».
2.Створити комісію по прийняттю-передачі мережі, вказаної в п.1 рішення, у складі, згідно з додатком (додається).
3.Комісії, вказаній у п. 2 рішення, здійснити прийняття-передачу у відповідності до вимог чинного законодавства.
4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування