Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення за адресою вул.Академіка Сахарова гр.Іщук Л.Ю.

Розглянувши звернення гр.Іщук Людмили Юріївни, керуючись ст.12,20,186-1 Земельного кодексу України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про землеустрій», Генеральним планом м.Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити гр.Іщук Людмилі Юріївні (рнокпп _____ проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення площею 0,0300га, яка перебуває у приватній власності, для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул.Академіка Сахарова.
2. Дозволити гр.Іщук Людмилі Юріївні (рнокпп _____ змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,0300га (кад. номер 6110100000:06:004:0054) для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул.Академіка Сахарова.
3. Віднести земельну ділянку, вказану в п.2, до земель житлової та громадської забудови.
4. Зобов’язати гр.Іщук Людмилі Юріївні в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію зміни цільового призначення земельної ділянки відповідно до чинного законодавства.

Поіменне голосування