Про прийняття майна в комунальну власність

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», враховуючи розпорядження Кабінету Міністрів України № 490-р від 04.06.2024,  висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Прийняти з державної у комунальну власність Тернопільської міської територіальної громади підземний перехід, загальною площею 318,3 кв.м., реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 1502790261101, що знаходиться за адресою: м.Тернопіль,  вул.15 Квітня, 6.

2.Утворити комісію з прийняття підземного переходу загальною площею 318,3 кв.м., реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна 1502790261101, що знаходиться за адресою: м.Тернопіль,  вул.15 Квітня, 6, згідно з додатком (додається).

3. Комісії оформити прийняття майна, вказаного в п1, в порядку, визначеному чинним законодавством, скласти відповідний акт прийняття-передачі та внести на затвердження виконавчому комітету Тернопільської міської ради.

4. Управлінню обліку і контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради виготовити технічну документацію та здійснити державну реєстрацію права власності за Тернопільською міською територіальною громадою в особі Тернопільської міської ради на підземний перехід, вказаний у п.1 даного рішення.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.