Про внесення змін до Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2022 роки

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва»,  «Про надання допомоги застрахованим особам на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби  COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2»,  враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, з питань бюджету та фінансів,  міська рада

ВИРІШИЛА

1. Внести зміни до Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2022 роки, затвердженої  рішення міської ради від 18.12.2020 №8/2/14, а саме:

1.1. в пункті 7 паспорта Програми «Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми, всього» замість 7055,0 тис.грн. читати 11055,0 тис.грн., «кошти місцевого бюджету Тернопільської міської територіальної громади (бюджет громади)»  замість 2158,4 тис.грн. читати 6158,4 тис.грн.;

1.2.  розділі 4 «Ресурсне забезпечення Програми» викласти в новій редакції, згідно з додатком 1 (додається);

1.3. завдання 3.1. «Удосконалення системи надання фінансово-кредитної, інвестиційної та ресурсної підтримки суб’єктам підприємництва» доповнити підпунктом 1.1. в редакції, що додається, згідно з додатком 2 (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.