Про створення комісії зприпинення юридичної особи комунального некомерційного підприємства «Тернопільська міська комунальна стоматологічна поліклініка»

В зв»язку з реорганізацією шляхом приєднання комунального некомерційного підприємства «Тернопільська міська комунальна стоматологічна поліклініка» до комунального некомерційного підприємства «Тернопільська стоматологічна поліклініка» Тернопільської міської ради, враховуючи рішення сесії міської ради №7/31/32 від 19.12.2018р. «Про створення комунального некомерційного підприємства «Тернопільська стоматологічна поліклініка» Тернопільської міської ради та керуючись ст. 106 – 108 Цивільного Кодексу України, п.п.1,п.а,ст.32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради
Вирішив:
1. Створити комісію з припинення юридичної особи комунального некомерційного підприємства «Тернопільська міська комунальна стоматологічна поліклініка» згідно з додатком (додається).
2. Комісії з припинення юридичної особи комунального некомерційного підприємства «Тернопільська міська комунальна стоматологічна поліклініка» провести заходи по припиненню юридичної особи відповідно до вимог чинного законодавства.
3. Комісії забезпечити у встановленому порядку:
3.1.повідомлення працівників закладу про можливе звільнення у зв”язку з реорганізацією відповідно до чинного законодавства України.
3.2. повідомлення профспілкового комітету та Тернопільського міськрайонного центру зайнятості про реорганізацію та можливе вивільнення працівників комунального некомерційного підприємства «Тернопільська міська комунальна стоматологічна поліклініка».
4.Доручити відділу кадрового забезпечення Тернопільської міської ради повідомити директора комунального некомерційного підприємства «Тернопільська міська комунальна стоматологічна поліклініка» про можливе звільнення в зв”язку з реорганізацією відповідно до чинного законодавства України.
5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.