Про усунення порушень у сфері комплексного благоустрою

Враховуючи звернення управління муніципальної поліції, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», вимог Правил благоустрою м.Тернополя, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1.Постійно діючій робочій групі організувати та провести роботи з демонтажу елементів благоустрою, а саме: сходового маршу, пандуса та бетонного підвищення за адресою пр.С.Бандери,76 (поблизу магазину «Східний»), в 10-ти денний термін з дня прийняття рішення.
2..Комунальним підприємствам «Тернопільводоканал», «Тернопільелектротранс», ТМ ШРБП «Міськшляхрембуд», ПП «Східний масив», ТОВ «Авакс-Проф» виділити на вимогу робочої групи спеціалізовану техніку та засоби для проведення робіт з демонтажу елементів благоустрою.
3.Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології:
3.1. Вжити всіх належних заходів з приведення місця розташування елементів благоустрою до належного стану.
3.2. Забезпечити фінансування проведення робіт з демонтажу.
4. При виконанні робіт з демонтажу залучити працівників Тернопільського відділу поліції ГУНП у Тернопільській області.
5. Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.
6.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В.Стемковського та управління муніципальної поліції Тернопільської міської ради.