Про надання погодження на виїзд дитини на оздоровлення та відпочинок за межі України у зв’язку із воєнним станом

При розгляді заяви та відповідних документів …, яка зареєстрована за адресою: місто Тернопіль, вулиця … квартира …, встановлено наступне: матір просить надати погодження на виїзд за межі України дитини … 03.08.2007 року народження у супроводі керівників групи Желізко Юлії Володимирівни, Клос Ірини Михайлівни, Шуст Галини Іванівни, Луцик Світлани Леонідівни для участі в проведенні екскурсії за межами України. Батько дитини … бере участь у заходах необхідних для забезпечення оборони України та її захисту і безпеки.

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» постановами Кабінету Міністрів України від 10.06.2022року №661 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України», від 27.01.1995 року №57 «Правила перетинання державного кордону громадянами України» та від 10.11.2021 року №1167 «Про затвердження порядку організації виїзду дітей за кордон на оздоровлення та відпочинок», з метою участі у проведенні екскурсії за межами України, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Надати погодження на виїзд дитини … 03.08.2007 року народження за межі України у супроводі керівників групи Желізко Юлії Володимирівни, Клос Ірини Михайлівни, Шуст Галини Іванівни, Луцик Світлани Леонідівни для участі в проведенні екскурсії за межами України.

2. Покласти відповідальність за збереження життя та здоров’я дитини … 03.08.2007 року народження на керівників групи Желізко Юлію Володимирівну, Клос Ірину Михайлівну, Шуст Галину Іванівну, Луцик Світлану Леонідівну під час проведення екскурсії.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.