Про влаштування малолітньої дитини

Внесено зміни відповідно до рішення виконавчого комітету від 12.07.2023 №814

При розгляді матеріалів справи на засіданні комісії з питань захисту прав дитини від 27.03.2023 року про неналежне виконання батьківських обов’язків … стосовно малолітньої дитини …  20.05.2021 року народження, прийнято рішення про влаштування дитини в комунальне некомерційне підприємство «Тернопільський обласний центр реабілітації та розвитку дитини» Тернопільської обласної ради терміном на шість місяців, у зв’язку із складними життєвими обставинами.

Керуючись ч.2 ст.151 Сімейного кодексу України, Законами України «Про місцеве  самоврядування в Україні», «Про охорону дитинства» виконавчий комітет міської ради

вирішив:

  1. Влаштувати малолітню дитину … 20.05.2021 року народження у комунальне некомерційне підприємство «Тернопільський обласний центр реабілітації та розвитку дитини» Тернопільської обласної ради за адресою: м.Тернопіль, вулиця Андрія Сахарова, 2 на повне державне забезпечення, терміном на шість місяців.
  2. Уповноважити начальника відділу з питань опіки та піклування служби у справах дітей управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради Дунець Марію Борисівну, яка діє від імені та в інтересах малолітньої дитини … 20.05.2021 року народження провести реєстрацію малолітньої дитини … 20.05.2021 року народження в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.