Про забезпечення перевезень

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою реалізації Програми «Діти Героїв Тернопільської міської територіальної громади» на 2023-2025 роки, затвердженої рішенням міської ради від 03.03.2023 №8/23/18 та Програми «Родини Героїв Тернопільської  міської територіальної громади» на 2023-2025 роки, затвердженої рішенням від 03.03.2023 №8/23/17, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Управлінню транспортних мереж та зв’язку, відшкодування втрат від безкоштовного перевезення в громадському пасажирському транспорті загального користування Тернопільської міської територіальної громади, пільгових категорій, а саме дітей та сім’ї загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, передбачені ст.101 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», які зареєстровані та проживають на території Тернопільської міської територіальної громади, та які проживають на території Тернопільської міської територіальної громади і були зареєстровані як внутрішньо переміщені особи, проводити в межах кошторисних призначень на 2023 рік по КПКВ 1913036 «Компенсаційні виплати на пільговий проїзд електротранспортом окремим категоріям громадян» та КПКВ 1913033 «Компенсаційні виплати на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремим категоріям громадян».

2. Оператору електронних систем у м. Тернополі виготовити та передати в користування, необхідну кількість електронних квитків для забезпечення безоплатного проїзду осіб, вказаних в пункті 1 даного рішення.

3. Управлінню соціальної політики забезпечити фінансування виготовлення електронних квитків, вказаних у пункті 2 даного рішення.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Крисоватого та Володимира Дідича.