Про уповноваження працівників управління муніципальної інспекції на виконання функцій інспекторів з паркування та втрату чинності рішення

Керуючись Конституцією України, ст.219 Кодексу України про адміністративні правопорушення, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування  транспортних засобів», з метою забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян у сфері паркування транспортних засобів на території міста, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Наділити працівників управління муніципальної інспекції Тернопільської міської ради повноваженнями на здійснення функцій інспекторів з паркування.

2.Уповноважити осіб, відповідно до  п.1 даного рішення, здійснювати у випадках, визначених законом, розгляд справ про адміністративні правопорушення, передбачені частинами першою, третьою та сьомою статті 122 ( у частині порушення правил зупинки, стоянки транспортних засобів у межах відповідного населеного пункту, зафіксоване в режимі фотозйомки (відеозапису), частинами першою, другою та восьмою ст.152-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення та проводити тимчасове затримання транспортних засобів.

3.З метою ефективного контролю за паркуванням транспортних засобів та забезпечення належного функціонування транспортної інфраструктури міста, інспекторам з паркування виконувати службові обов’язки в понаднормовий час, у вихідні та святкові дні.

3.1.За виконану роботу у період, вказаний у п.3, здійснюється компенсація відповідно до чинного законодавства.

3.2.Виконання інспектором з паркування посадових обов’язків у понаднормовий час, вихідні та святкові дні, проводиться письмовим наказом керівника управління.

4.Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 03.10.2018 № 753 «Про уповноваження працівників управління муніципальної поліції на виконання функцій інспекторів з паркування».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Крисоватого та управління муніципальної інспекції.