Про заборону проїзду транспорту територією регіонального ландшафтного парку «Загребелля»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про природно-заповідний фонд України», «Про тваринний світ», «Про рослинний світ», «Про охорону атмосферного повітря», враховуючи охоронне зобов’язання від 25.08.2021 №50/01, беручи до уваги неодноразові усні скарги громадян, з метою забезпечення охорони, збереження у природному стані цінних природних комплексів та об’єктів регіонального ландшафтного парку «Загребелля», здійснення рекреаційної діяльності з додержанням режиму його охорони, вжиття заходів щодо попередження шкідливого впливу на територію, дотримання вимог щодо використання даного об’єкта природно-заповідного фонду, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1. Заборонити проїзд територією регіонального ландшафтного парку «Загребелля», поза межами визначених в установленому порядку доріг, автомобільного транспорту та іншої мототехніки (у т.ч. квадроциклів), окрім технологічних та спеціалізованих транспортних засобів.

2. Тернопільському районному управлінню поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, управлінню патрульної поліції в Тернопільській області та управлінню муніципальної інспекції Тернопільської міської ради забезпечити в межах своїх повноважень виконання п.1 даного рішення та недопущення порушень визначених вимог проїзду.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.