Про уповноваження щодо супроводження дитини

Розглянувши заяву … та відповідні документи щодо уповноваження … супроводжувати  малолітню дитину … 31.07.2015 року народження для реєстрації та отримання допомоги, як внутрішньо переміщеної особи в управлінні соціальної політики Тернопільської міської ради.  Встановлено, що матір’ю малолітньої дитини є …, батьком … (свідоцтво про народження … серія І-ВЛ № 420013, видане 05.08.2015 року Виконавчим комітетом Червонодонецької селищної ради Балаклійського району Харківської області).

Батьки дитини … та … залишились проживати в селі … Ізюмського району Харківської  області.

Керуючись ст. 154 Сімейного кодексу України, Законами України «Про охорону дитинства», «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 6 Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2022 року № 332, захищаючи інтереси дітей, виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1.Уповноважити … на реєстрацію малолітньої дитини … 31.07.2015 року народження, як внутрішньо переміщеної особи та подання від її імені заяви про виплату допомоги, як внутрішньо переміщеної особи  в управлінні соціальної політики Тернопільської міської ради.

2.Контроль за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.