Про надання в оренду майна комунальної власності включеного до Переліку другого типу

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», Постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», відповідно до рішення міської ради від 29.10.2021 №8/10/21 «Про порядок оренди майна комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади», відповідно до рішення виконавчого комітету від 07.12.2022 №1402 «Про включення об’єкту до Переліку другого типу та намір передачі в оренду майна комунальної власності без проведення аукціону, розглянувши звернення та документи подані Тернопільською обласною організацією Всеукраїнської громадської організації «Федерація боксу України», згідно оприлюдненого інформаційного повідомлення в електронній торговій системі, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Надати в оренду Тернопільській обласній організації Всеукраїнській громадській організації «Федерація боксу України» (ЄДРПОУ 34419430, юридична адреса: м. Тернопіль, проспект Злуки 41/43) без проведення аукціону майно комунальної власності, включене до Переліку другого типу, згідно з додатком (додається).

2. Комунальному підприємству «Тернопільський міський стадіон» укласти договір оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до комунальної власності, згідно даного рішення, з правом його продовження у відповідності до вимог чинного законодавства України.

3. Комунальному підприємству «Земельно-кадастрове бюро» в 10-ти денний термін з моменту прийняття рішення виготовити довідки про грошову оцінку земельної ділянки та довідки-розрахунку місячного розміру плати за землю на об’єкт оренди, вказаний в додатку до даного рішення, а орендарю провести оплату за їх виготовлення згідно виставлених рахунків.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.