Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 15.10.2020 №793 «Про затвердження переліків послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у місті Тернополі»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про адміністративні послуги», на виконання розпорядженням Кабінету Міністрів України від 19.08.2022 № 729-р «Про внесення змін у додаток до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 № 523», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету від 15.10.2020 №793 «Про затвердження переліків послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у місті Тернополі», а саме:

1.1. Змінити назву додатку № 9 з «Перелік послуг, що надаються старостами для осіб, які зареєстровані та проживають на території відповідного населеного пункту (пунктів)» на «Перелік послуг, що надаються через старост для осіб, які зареєстровані та проживають на території відповідного населеного пункту (пунктів)».

1.2. Виключити з додатку 2 до даного рішення наступні послуги:

Н-14.1-06 – Погодження встановлення памятників (монументів), меморіальних таблиць;

Н-14.2-11 – Надання дозволу на виконання інженерно-геодезичних вишукувань.

1.3. Доповнити додаток 1 до даного рішення наступними адміністративними послугами:

А-14-16 – Погодження встановлення пам’ятників, монументів, меморіальних таблиць. Суб’єкт надання послуги – управління містобудування, архітектури та кадастру;

А-3-05 – Видача посвідчень помічника-консультанта депутата Тернопільської міської ради. Суб’єкт надання послуги – управління організаційно-виконавчої роботи.

1.4. Доповнити додаток 3 до рішення даного наступними послугами дозвільного характеру, суб’єктом надання яких є управління екології та природних ресурсів Тернопільської обласної військової адміністрації:

ДДХ-11-5 – Видача дозволу на спеціальне використання природних ресурсів у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення;

ДДХ-11-6 – Анулювання дозволу на спеціальне використання природних ресурсів у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення.

1.5. Доповнити додаток 9 до даного рішення наступними адміністративними послугами, суб’єктом надання яких є управління соціальної політики:

А-13.6-52/02417 – Надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам;

А-13.6-85/02263 – Надання одноразової компенсації особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю, постраждалим внаслідок дії вибухонебезпечних предметів;

А-13.6-86/02264 – Надання щорічної допомоги на оздоровлення особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю, постраждалим внаслідок дії вибухонебезпечних предметів.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича, заступника міського голови – керуючого справами, уповноваженого з питань системи управління якістю Івана Хімейчука.